My Photo
Leyaa Lyana
hyee , i'm leyaa .. thank for you readers because always read my stories .. i'm a simple person , like to laugh and i like to be friend with you .. do add me at my facebook or follow me at my twitter ..
View my complete profile

Tuesday, 13 September 2011

no more ameer :/

FINALLY ! test semua da habess . yeahhh , lepasni boley laa merehatkan minda sebelum nak final selasa depan .. da lama giler da tak update blog leyaa ni haa .. sorry laa korang .. and sorry gak kepada sorang HambaAllah yang harihari terjah blog ni sebab nak tunggu leyaa bagitawu hall sebenar .. hal apepon leyaa tak tawu .. hahaha :) .. cume for sure , yang leyaa dah kembali menjadi JANDA :)


JANDA ? yuwpss , leyaa dah pon selamat menjadi janda disebabkan satu benda yang tak dapat diselesaikan .. biarlah hal ni menjadi rahsia . but for whom yang da tawu , baguslah .. :) .. leyaa pon da penat nak cakap benda yang sama banyakbanyak kali . and now , leyaa selesa berkawan dengan semua orang even sometime leyaa tak balas IM korang , bukan bermaksud leyaa sombong , tapi lately ni leyaa agak busy .. and semenjak da menjadi JANDA nihh , leyaa da malas nak berIM bagai .. malas nak jawab soalan yang sama .. kenapa putoslaa , ape semua laa enn .. haishh .. okey stop about this here.. and hope korang respect perasaan leyaa .. no more question about this because ianya menyakitkan . :)


kat sini pon ada 1 conficient nak buat untuk AAA , thankzz for everything . even hubungan ni cuma mampu bertahan tak sampai SEBULAN and memang kejap gila pon , i happy bila dapat kenal ngan u and dapat jadi SOMEONE dalam hidup u even ianya memang tak kan berulang lagi . i hope u happy dengan life baru u and for those girl yang dapat mendampingi u after this , i hope dy dapat bahagiakan u ,, and tak salah rasanya if i cakap yang i sentiasa sayang u :) .. 


for all readers, thankss for those yang bagi semangat tuh . and bg yang memang suke mengondem orang , silakan kondem dengan lebih teruk lagi .. leyaa will update soon .. loveyoualls :)

wid love , leyaa


dah baca ? sila lah like and comment , thanks !

No comments: