My Photo
Leyaa Lyana
hyee , i'm leyaa .. thank for you readers because always read my stories .. i'm a simple person , like to laugh and i like to be friend with you .. do add me at my facebook or follow me at my twitter ..
View my complete profile

Thursday, 21 June 2012

i have this .. i love this .. and i love you my MUHAMMAD KHAIRI ..

assalamualaikum .. hyehye .. aritu leyaa ade update about MK kan kan .. kalau tak baca just visit old post .. hahha , now leyaa still nak update about MK but bukan tentang diri dy .. tentang hadiah yang dia bagi .. woowwww , baru couple da dapat hadiah .. hahahha , itulaa keromantikan dia di sebalik wajah yang agak brutal itu .. cewahh ..
# btw , leyaa sendiri tak twu dia seromantik ni .. hahah .. tyme dia nak beli uh ingat kan main2 .. lastly dapat betul2 .. thankz bie <3

okeyokey , korang mesti nak twu kan kan macam mana leyaa dapat hadiah ni .. hahha , actually MK memang tawu leyaa suka sangat HELLO KITTY .. leyaa main2 laa mintak .. well , korang pon mesti laa pernah buat kat pakwe korang kan kan .. then aleh2 dia beli betul2 .. hahha .. syg awex punya pasal laa konon2nya :p .. so , bila dapat pg tadi hadiah tuh , menggelupur laa kejap kan .. bukan apa , excited .. da lama tak dpt hadiah dari pakwe .. hahahha ... soo , dengan rakusnyaa laaa kan leyaa bukak .. emm , leyaa ada snap gambar .. leyaa just letak gambar jelaa ea , korang tgk laa sendiri :D



 memang ranap kotak ngn sampul tuh .. punyalaa tak sabar :p


 bukti laa konon .. hahahah .. just nak bgtahu tulisan awak buruk laa anje :PP


thankz bie for the 1st give nih .. hope pasni dapat lagi .. hahahhahah .. ILOVEYOU <3

wid love , leyaa

dah baca ? sila lah like and comment , thanks !