My Photo
Leyaa Lyana
hyee , i'm leyaa .. thank for you readers because always read my stories .. i'm a simple person , like to laugh and i like to be friend with you .. do add me at my facebook or follow me at my twitter ..
View my complete profile

Sunday, 4 September 2011

kembali PULANG :)

hye .. assalamualaikum semua .. ( haa , wajib jawab tau ) ..ehh ,  mesti ramai yang tengah berkemaskemas nak balik ostel jap lagi kan .. haishh .. bila bukak fb , tengok statusstatus korang , semua tgh prepare barangbarang nak balik universiti laa , nak balik ostel laa , balik umah sendiri n macammacam laa .. hope perjalanan korang selamat laa ea kawankawan sekalian .. cakap orang , diri sendiri pon sama .. tapi betul , memang leyaa tak kemas pape pon lagi .. entahlaa , ati ni berat je nak balik .. awitu kemain tak menyabar .. bila dah sampai masa untuk balik , dah malas pulak .. haishh .. mana taknya , leyaa rasa macam tak puassss sangat raya tahun ni .. dok uma je .. x g manamana ponss .. balik kampung pon tak :( .. haishhh , nasiblaa badan ..


nih arini , demam tak masalmasal .. pehal entaa .. badan nih panas jeaa .. kalau macam ni je sampai esok , lagi bagus .. tapi apakan daya .. esok pukul 12 tengahari leyaa ade test pulak .. ampunnnn .. nasib baiklaa speaking .. tak payah nak ulangkaji pape .. teheee .. memang pemalas betul budak seko nih .. hahha .. alaaa , korang tu macam laa rajen sangat kan ? untuk adeqadeq yang nak amek SPM taon ni ? da study ke ? mesti tak dapat punya becoz sebok beraya .. kankan ? lagipun korang pandai , last minute study pon okey kan ? heee .. opss , before lupe , esok korang TRIAL kan ? then , gudluck adeqadeq semua .. hope dapat result yang baik dan bagus .. errrkk , lupe , untuk membemembe class leyaa yang tengah dok skodeng blog nihh , assigment korang dah siap ?? huhuhuhu :p .. LEYAA ? tak payah laa tanya .. memang jawapan yang pasti dan sangat pasti is TAK :) .. mentangmentang esok tak de class .. ishishish .. naik cuti ni seminggu jelaa class leyaa then cuti lagi .. seminggu jugak cuti tu nanti .. errr , TAK SABAR .. excited nak balik ruma nihh ..


haishh , tentang cik abang sayang pulak , alhamdulillah , dia da makin sihat and sembuh .. mudahmudahan , cepat laa penyakit dia pergi .. sape yang tak risau bila orang yang kita sayang sakit .. kankan ? rindunyaaaaaa i dekat u meer .. huuuu :( ..  bila u tak de , hidop i sunyi giler menggiler .. hahah .. apa aku cakap nihh ? uitss , dalaa , nanti kita sambung lagi pasal sayang leyaa nihh k .. tak nak citer panjang lebor pasal dy .. sebok je korang .. hahahah :D .. ## apsal korang pulak , da tentu leyaa yang menaip .. haishh ...


mungkin , cukuplaa untuk hari ni leyaa membebelbebel kat sini .. leyaa pon da ketandusan idea .. makin lama makin mengarotngarot + merabanraban .. kesian korang , jenuh nak baca . kankan ? sebelum terlup , thankzz kat korang coz sudi stalkerr blog leyaa nih .. muahahaha :) .. LOVEYOU laaa .. yang dah baca tu , jangan lupe add facebook leyaa .. sayang korang ketadketad ..

p/s : tapi leyaa lebih sayangkan keluarga leyaa and AMEER ASHRAF AFFENDY leyaa :) hee ..

wid love , leyaa

dah baca ? sila lah like and comment , thanks !

No comments: