My Photo
Leyaa Lyana
hyee , i'm leyaa .. thank for you readers because always read my stories .. i'm a simple person , like to laugh and i like to be friend with you .. do add me at my facebook or follow me at my twitter ..
View my complete profile

Friday, 2 September 2011

WELCOME :)

heeehuiii .. dengan blog yang berwajah baru, semestinya akan penuh jugak dengan ceritacerita terbaru .. errrkkk, APEKAH ? opss , tu nanti korang akan twu .. firstly , before start pape , leyaa nak wish thankz a lot,lot andd veryvery much to baby becoz dengan murah atynya membantu leyaa mencantikkan blog yang dulunya huduh tahap cipan tuhh .. hahah :D .. jasamu akan ku kenang laa baby :) .. emm , leyaa rasa belom tlambat lagi untuk leyaa wish SELAMAT HARI RAYA to all muslims and thankzz kepada follower blog leyaa nihh coz sudi na visitvisit bagai .. jangan lupe tinggalkan jejak kakitangan korang ea .. insyaAllah, leyaa berbesar hati akan follow balik .. memandangkan leyaa da mula buat balik semula blog nih, maknanya leyaa kene laa cerita apa yang patut balik semula kan? alooo , kata pon nak mulakan hidup baru .. heee :) .. okey, lets continue, now leyaa tgh cuti raya selama seminngu and selama tuh jugak laa leyaa dok rumah .. err, dalam aty ni da merontaronta nak balik uitm ..sebab? sebab kat sana ramai membe yg boley melayan kepala hotak leyaa yang sewel ni . huhuhuhu :p .. apadaa , sendiri cakap diri sendiri sewel .. ishishish .. haa , bagi korunkkorunk yang sudi nak datang umah leyaa tuh , jemputjemput laa datang .. dued raya bagi merekamereka yang bawah 5 tahun jea .. ade tak ?? kalau ade , dapatlaa kan . heheh .. emmm , tak payah bg twu lagi laa kan and korang pon memang twu ,  leyaa now officially dengan si abg handsome AMEER :) .. KLIK je laaa kat nama dy tuh .. haa , nak add la tuhh .. okeyokey , silakan . hee ..


cerita pasal raya ni ,, mezti korang rasa happy gegiler an .. tapi bg leyaa tak laa happy sangat .. biasabiasa je sebab si abg HANDSOME tu sakit .. demam panas :( ,, errkk .. haishh , lmbatnya awak nak baik sayang weyh .. da rindu nak mampuih ni .. klau nak cerita pasal guest tuh , memang tak menang tangan laa kan .. bertali arus je sentiasa . hihuu .. tapi tahun ni satu je yang best , even tak pergi beraya memana sebab tak sempat and da besaw , wet raya tetap masyukk :p .. tuh yang seronok gila nak mati . hahah ..terasa berbaloi-baloi laa kan walaupon just dudok uma and tolong masak je .. kahkah .. korang pulak ?? leyaa twu mezti berkepukkepuk dahh kan . hee :) . simpan wet tu bebaik tak pon , y not korang bagi leyaa sikit .. bak kata orang , SHARING IS CARING .. kankan ? hahha .. emm , tapi sharing duet raya je laaa .. lebihlebih tak boley .. :p


haaaa , sebelum leyaa terlupa , awitu leyaa stalker laa blog sorang hamba ALLAH yang cantik lagi manis ni .. wahh , siap ade pic leyaa kot dalam blog dy .. haa , silalah visitvisit si owner blog tuh .. CLIK HERE and korunk akan nampak laa ownernya .. si kecik molek ni sebenanya , adeq angkat leyaa .. comel kan ? macam kakak dy jugak .. hee .. disebabkan adeq da letak pic akak , nah ni , akak balas balik . hahha ..

( nilaa dy si adeq azza )

apaponn , thankzz taw deq .. iloveyoudamndamn muchh laa budhak .. okey laa semua , nanti leyaa akan update story morry leyaa lagi .. thankz for visit .. byee :)

wid love , leyaa ..


dah baca ? sila lah like and comment , thanks !

No comments: