My Photo
Leyaa Lyana
hyee , i'm leyaa .. thank for you readers because always read my stories .. i'm a simple person , like to laugh and i like to be friend with you .. do add me at my facebook or follow me at my twitter ..
View my complete profile

Thursday, 8 December 2011

thankz ALLAH .. syukur Alhamdulillah ..

Assalamualaikum :) .. hyee , sorry lama tak update post .. emm , kenapa tajuk awini camni eak ? Haa , actually leyaa bukan apa , just nak bagitahu je leyaa dah mula nak ber-hijab sepenuhnya .. Alhamdulillah , bukan nak bangga2 bila buat kebaikan tapi tak salah jugak rasanya kalau leyaa nak informkan kat orang lain .. kankankan ?haaa , bagi yang ada pic leyaa yang tak pakai tudung tuh , leyaa mohon jasa baik korang untuk delete pic tuh .. leyaa akan letak pic terbaru leyaa yang berhijab sepenuhnya .. :D


macam biasa laa jugak , x sempurna entry kali nih kalau tak cerita serba sikit tentang honeydew leyaa tuh :pp .. hahaa , alhamdulillah , hubungan kami berdua semakin lancar sepenuhnya .. best jea rasa .. kan bie ? hahahaaa .. btw , leyaa nak berterima kasih dekat semua yang bagi dorongan kat leyaa untuk berubah especially keluarga leyaa .. actually , da lama leyaa nak mulakan perubahan ni tapi entah kenapa hati ni mcm susah nk buat baik and nak ikut suruhan Allah :/ .. alhamdulillah , Allah masih bg ksempatan kat leyaa untuk berubah menjadi lebih baik .. and for my sugar plum , thankzz for your support and always bg nasihat blablabla ... hahaa :p


emm , leyaa rasa cukuplaa smpai sini dulu .. leyaa ada kerja sikit nak buat and seperti yang leyaa jnjikan , leyaa akan letak pic2 terbaru leyaa :) .. takecare korang , Assalamualaikum :)








wid love , leyaa

dah baca ? sila lah like and comment , thanks !

No comments: