My Photo
Leyaa Lyana
hyee , i'm leyaa .. thank for you readers because always read my stories .. i'm a simple person , like to laugh and i like to be friend with you .. do add me at my facebook or follow me at my twitter ..
View my complete profile

Wednesday, 14 December 2011

miss monster

 .. haaa , sape laa pulak si MONSTAA nihh . nama diberi NUR HASHIMAH BTE MD GIZAT .. silaa laa klik nama si monstaa tuh , mesti kua punya muka dye yang comey omey blablabla tuhh .. hahah , okey MOTIF utama leyaa nak cerita pasal si makcik kechik nih sebab dye suroh . hahhaha .. okey joke jea .. actually , syiema nih adeq kesayangan leyaa kat sini .. bukan kat uitm jea , kat mana2 pon sama .. ( okey , leyaa betul2 terpaksa taip , dye ade kat sebelah ) .. hahhaha .. kitorang berdua nih start rapat since last sem laa .. emm , bulan bape eak , kalau tak silap hujung2 sem tuh ( tyme2 nak final ) .. betol tak deq ? " betolbetol " , syiema jawab .. hahahah .. emmm , dye nih dah diTAKEN oleh seorang insan yang bernama KIWI <3 .. homaigodd , sorang honeydew , sorang kiwi .. memang best kalau buat JERUK nihh .. meoowww <3 .. okey sambung lagi siket .. btw , aqu memang dah really2 syg kat qaw laa kecik . opsss maluu >.< , hahhhaaaa .. ( gedik jea nak malu2 bagai ) .. okey , si kechik nie baru jea lari dari bilik dye .. BARU ke ? hahah , leyaa rasa dari 2nd week masuk sini sampai laa skarang nihh dye dok menetap kat sini .. memang best laa kan bila ada yang dok dengan leyaa tiap2 hari .. actually leyaa dah ada rumate jugak but biasalaa baru2 kenal , tak rapat mana lagi .. dengan dak kecik nih , toksah citer laa kan .. semua rahsia luar dan dalam dye twu ( cewaahhh ) .. okey , rahsia dye pon sama ..
* baik qaw jangan buat hal ngn aqu key kechik .. kalau tak aqu bocorkan ! ( perghh , ugottt )



hahhaahaha , sebelum terlupa , leyaa nak bagi gak link blog budak nih dimana dye dok sedap jea MENG-KUTOK kakak dye yg baik nihh .. ( homaigodd , qaw jangan perasan laa cik leyaa ) .. hahha , okey , nak ushar tak ? nah ni link dye .. g follow g ..http://ematherealmonstaa.blogspot.com/ .. hahahha , link penoh tuu .. jangan lupa follow ( pesanan dari penaja ) .. okeyy sambung lagi sikitt jea sebelum beralih ke cerita lagi satu , nak balas sikit laa kenyataan dari adeq yang baik lagi comel tuh ( tolonglaa wahai adeq syima , jgn qaw perasan keyh ) ..

# ni for those yang dah visit blog adeq leyaa tuh , mesti korang nak twu apa message yang dye bagi tyme tuh kan ? ni laa dye message nyeww <33
jangan nangis weyh . aku twu balik nanti kau cerita . kalau syg aku , cerita semua . aku syg kau kak . dari tadi aku perhatikan , aku nak nangis tengok kau nangis . INGAT TAU , AKU SYG KAU !

HAHAH , secara baiknyaa , leyaa nak balas apa laa pulak kans untuk adeq sorang tuh ( sebab tak balas message dye tyme tuh , kredit tak mencukupi . hahha ) .. yang pasal nangis2 tuh , leyaa tak nak laa kongsi .. tak best punss .. 

okey , aqu pun syg qaw jugak . memang sumpah aqu syg qaw macam adeq kandung aqu .. aqu memang rasa happy giler when baca blog qaw because of ada muka aqu ,, hahha .. and thankz jugak sebab sudi jadi a part of hidup aqu .. memang atas muka bumi ni tak de orang lain yang aqu trust melainkan FAMILY aqu , PESA and qaw <3 .. be anice gurl and semoga qaw always happy dengan kiwi juicy fruit qaw tuu .. eeuuwww .. :pp .. 


okeyy , tak sempurna pulak rasanyeww bila dah post tapi tak letak pic si monstaa tuh ann .. ngeheheh ..

( PIERRE HANAFI tuhh laa KIWI dye <3 )




wid love , leyaa

dah baca ? sila lah like and comment , thanks !

No comments: